Adatkezelési Tájékoztató

A Larix Bt. által üzemeltetett internetes felületek látogatóinak

1.    Adatkezelő

Az adatkezelő a Larix Bt. (székhely: 3433 Nyékládháza, Ady Endre u. 47.; Cégjegyzékszám: 0506001035; Statsiztikai számjel: 21229130-4776-212-05; Adószám: 21229130-2-05)

2.    Érintett személyek

Érintett: az érintett fogalmát az Infotv. 3 § 1. pontja meghatározza, bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy - közvetlenül vagy közvetve - azonosítható természetes személy.

A Larix Bt. számára kiemelt cél, egyben elkötelezettség a birtokába került személyes adatok védelme

Weboldal látogatói

Az Adatkezelő ezúton tájékoztatja a http://larixfaiskola.hu (továbbiakban: weboldal) látogatóit, hogy a weboldal tájékoztatásra, saját tevékenységének és árukészletének megismertetésére, népszerűsítésére szolgál.
Működésével kapcsolatban nem használ az oldalára önként látogatókra vonatkozó azonosítást, és az azt elősegítő eszközöket (cookiek, sütik), nem tárol a látogatókról semmilyen adatot. (Látogatás gyakorisága, szokásokat, IP címet, egyéb kinyerhető adatokat)

E-mail-t küldők

Az adatkezelő részére az info@larixfaiskola.hu és a larixbolt@gmail.com email címekre önként küldött levél segítségével nem azonosítjuk be érdeklődőinket. A részünkre küldött email-ek megválaszolása után maximum 30 múlva töröljük azokat, nem tartunk meg belőle semmilyen kinyerhető adatot: IP cím,  név, lakcím, egyéb közölt adat, amelyről bárki beazonosítható lenne.

A hozzánk állásra jelentkezők által küldött önéletrajzokat maximum  3 hónapig őrizzük meg, töröljük azokat, ha nem kerül sor munkaviszony létesítésére. A munkaviszony létesítése esetén az adatokat a könyvelő cég részére továbbítjuk feldolgozásra, mely jogszabályon alapul, ezzel teljesítve a jogszabályok által előírt kötelezettségeinket a hatóságok felé, valamint későbbi bérszámfejtés céljából betartva az adatkezelés szabályait.

Lairx Faiskola Facebook oldalt kedvelők

A közösségi oldalon való megjelenésünkkel termékeinket akarjuk megismertetni, reklámozni a Larix Faiskola nevű facebook oldal kedvelőivel. Az oldalhoz történő csatlakozás, kedvelés, önkéntes alapú. Kedvelőink által közölt adatokat, (név, email cím, fényképe, kommentjei, értékelései) nem használjuk fel, nem rendszerezzük azokat, nem használjuk profilalkotásra valamint más rendszerezésre.
Kedvelőink önkéntesen csatlakoznak oldalunkhoz, osztják meg oldalunkat ismerőseik között. Addig tartoznak kedvelői körünkbe, amíg maguk szeretnének. 
Az oldal elhagyása (nem követése) saját döntés alapján bármikor megtehető.

Nyékládháza, 2018. május 24.                    Kiss Antal
                                                                ügyvezető